Silent Disco Den Haag

Silent Disco in Den Haag? We zijn van de partij! Want wat is het toch leuk hè.. zo’n Silent Disco feestje. Ook super voor de buren trouwens. Als je benieuwd bent naar alle voordelen van een Silent Disco feestje, klik dan even hier.

Wanneer je de voordelen al kent, blijf dan lekker hier. Want op deze pagina gaan we jou vertellen waar je aan moet denken bij het organiseren van een Silent Disco en leggen we de verschillende mogelijkheden uit. Als je voornemens bent om meer dan 10 keer per jaar een Silent Disco te organiseren dan kun je er ook over nadenken om Silent Disco Koptelefoons aan te schaffen. Is het voor eenmalig gebruik? Dan is huren uiteraard de beste optie. En daarover hebben we goed nieuws te melden want je hoeft vanaf nu niet meer verder te zoeken. Je bent namelijk op de website van de GOEDKOOPSTE aanbieder van Nederland en België terecht gekomen. Bij SilentDiscoKoptelefoons.nl huur je al een koptelefoon vanaf €2,50 excl. BTW per dag.

GRATIS OP TE HALEN IN DEN HAAG

Of we bezorgen het voor €15,- (retour) bij je thuis.

Informatie over de stad Den Haag

Den Haag , of ‘s-Gravenhage, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. Met 545.863 inwoners is het (op 1 augustus 2020) de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Het is de meest dichtbevolkte gemeente van Nederland.

Den Haag staat bekend om een rijk en gevarieerd cultureel aanbod. Stap eens binnen bij Panorama Mesdag; kijk 360º graden in het rond en ervaar een zee van ruimte. Ontdek het ‘Hemels Gewelf’ ontworpen door James Turrell in de duinen bij Kijkduin en ontsnap aan de drukte van het stadsleven wanneer je al liggend ‘in’ het kunstwerk geniet van Hollandse luchten. Of laat je verrassen door de magische meesterwerken van Escher die fascineert door zijn spel met perspectief, ruimte en werkelijkheid. Ontdek het zelf en bezoek dé geheime plekken in Den Haag.

Den Haag staat niet bij iedereen bekend als een studentenstad, maar het heeft studenten juist heel veel te bieden! Den Haag is een stad waar een heleboel gebeurt. Je kan er leuk uitgaan, lekker borrelen bij leuke barretjes en restaurantjes en het is natuurlijk dé politieke stad van Nederland. Er is daarom altijd wel wat te beleven rondom het Binnenhof en er zijn allerlei evenementen, zoals Prinsjesdag. Wat Den Haag ook uniek maakt, is de ligging nabij het strand van Scheveningen. Met mooi weer fiets je zo naar het strand en je hebt er in de zomer natuurlijk allemaal toffe feesten bij de beach clubs.

Hoe moet je een Silent Disco organiseren?

Een Silent Disco is een uniek concept waarbij jouw feestende publiek met een eigen draadloze koptelefoon luistert naar de muziek. Je gebruikt dus geen speakers, waardoor je een hele hoop gezeur met de buren voorkomt. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat je jouw gast/bezoeker de keuze kan bieden uit verschillende muziekgenres. De koptelefoons krijgen namelijk via een radionetwerk de muziek doorgestuurd. Dit betekent dus dat je oma naar een lekkere golden oldie kan luisteren en tegelijkertijd je vrienden staan te dansen op de lekkerste beats. Een Silent Disco is op de eerste plaats ontzettend leuk maar ook origineel en vernieuwend. Niet omdat het pas net bestaat (het bestaat al 20 jaar) maar het is in Nederland pas sinds 2018-2019 aan een opmars bezig.

En nu is het dus aan jou om jouw eerste Silent Disco in Den Haag te gaan organiseren. Voordat je een Silent Disco gaat organiseren moet je natuurlijk de nodige techniek in huis halen. Wanneer je kiest voor Silent Disco huren kun je direct van start. De Silent Disco werkt namelijk zeer simpel en bestaat uit slechts twee onderdelen: een headset en de zender. Je hebt verder dus geen technische kennis nodig om de Silent Disco aan te kunnen sluiten. Het enige wat je jezelf af moet vragen is of je een laptop, iPad of telefoon gaat gebruiken of dat je één of meerdere DJ’s gaat boeken. Het maximaal aantal kanalen is 3. Dit betekent dus bijvoorbeeld dat één DJ, één laptop en één iPad tegelijkertijd de muziek verzorgen. Jouw gasten kiezen uiteindelijk waar ze naar luisteren.

Niet alleen voor feestjes

De Silent Disco is niet alleen leuk als je een feestje geeft maar bijvoorbeeld ook tijdens een presentatie, theatervoorstelling of op een beurs. Of wanneer je toevallig een tourgids bent, gebruik ze dan voor je rondleiding.  Het mooiste aan een Silent Disco is dat je extra sfeer creëert (door de gekleurde lampjes), je origineel bent en je nooit iemand anders overlast bezorgd. En dat terwijl de ervaring (presentatie, feest of beurs) voor de mensen hetzelfde blijft. En dan horen we nu de tegenstanders…: “Ja, maar je kan niet eens meer gezellig praten met zo’n ding op.” Dan kunnen we die zorgen wegnemen omdat mensen zelf het volume handmatig kunnen regelen.

Silent Disco huren

Ga je minder dan 10 keer een Silent Disco organiseren? Dan ben je hier goed. Huur dan bij ons je koptelefoons en zenders voor jouw gelegenheid. Het is zelfs ook mogelijk om all-in pakketten te huren wat betekent dat je een heel pakket met bekende DJ, DJ Booth, koptelefoons, zender, DJ apparatuur en kabels ontvangt. We sluiten dat zelfs voor je aan!

Silent Disco kopen

Ben je voornemens om vaker een Silent Disco te organiseren. Dan kan kopen een aantrekkelijke optie zijn. Bij ons koop je een een professionele koptelefoon vanaf €33.95 per stuk.  Voor meer informatie klik dan hier.

Silent disco aanvragen?

AANVRAGEN