Silent Disco DJ’s

Welkom op onze Silent Disco DJ’s pagina. Ben je op zoek naar een Silent Disco met een avondvullende DJ, een DJ Booth en discolichten? Zoek dan niet verder, je hebt ons gevonden! Wij hebben alles in huis om jouw Silent Disco te organiseren, van Silent Disco apparatuur en DJ-Booths tot avondvullende Silent Disco DJ’s! Ben je alleen op zoek naar het huren van Silent Disco apparatuur? Kijk dan op onze huurpagina of doe direct een aanvraag!

WAARVOOR ZORGEN WIJ?

Wij nemen jou een groot deel van het organiseren van een Silent Disco feest uit handen. Zo hebben we beschikking over drie DJ-Booths in de Silent Disco kleuren rood, groen en blauw, en kunnen we daarbij zorgen voor discolampen met lasers en een rookmachine. Daarnaast hebben we twee zeer goede avondvullende DJ’s die maximaal 5 uur lang zorgen voor de leukste muziek op jouw rode, blauwe of groene kanaal!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via ons contactformulier of telefonisch via 0416-855825.

Dj Booth huren

ONZE SILENT DISCO DJ’S

Wij werken nauw samen met 995 Entertainment, waar onder andere onze twee avondvullende DJ’s te boeken zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere of meerdere artiesten te boeken voor jouw Silent Disco feest. Klik op de foto’s voor meer informatie over de DJ’s!

TIMOTEK

DJ KYLE