SILENT DISCO DJ’S

Silent Disco DJ’s boeken? Ben je op zoek naar een Silent Disco met een avondvullende DJ, een DJ Booth en discolichten? Zoek dan niet verder, je hebt ons gevonden! Wij hebben alles in huis om jouw Silent Disco te organiseren, van Silent Disco apparatuur en DJ-Booths tot avondvullende Silent Disco DJ’s! Ben je alleen op zoek naar het huren van Silent Disco apparatuur? Kijk dan op onze huurpagina of doe direct een aanvraag!

Silent Disco Dj's
Silent Disco Dj's

WAARVOOR ZORGEN WIJ?

Wij nemen jou een groot deel van het organiseren van een Silent Disco feest uit handen. Zo hebben we beschikking over DJ-Booths in de Silent Disco kleuren en kunnen we daarbij zorgen voor discolampen met lasers en een rookmachine. Daarnaast hebben we twee zeer goede avondvullende DJ’s die maximaal 5 uur lang zorgen voor de leukste muziek op jouw rode, blauwe of groene kanaal! Bij ons vind je dus alle benodigdheden voor een geslaagde Silent Disco onder één dak!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dat kan via ons contactformulier of telefonisch via 0416-855825.

ONZE SILENT DISCO DJ’S

Wij werken nauw samen met 995 Entertainment, waar onder andere onze twee avondvullende Silent Disco DJ’s te boeken zijn. Zij zorgen er gegarandeerd voor dat jouw Silent Disco een groot feest wordt. DJ Kyle draait vooral feestmuziek (carnaval, après-ski, Nederlandstalig). Timotek is meer all-round, met urban, hitjes en wat house. Het is natuurlijk ook mogelijk om andere of meerdere artiesten te boeken voor jouw Silent Disco feest. Klik op de foto’s voor meer informatie over de DJ’s!

Silent Disco DJ's

Timotek

Urban, TOP 40, hits

DJ Kyle

Nederlandstalig, Après-Ski, Carnaval