Silent Disco Huur

Welkom bij onze Silent Disco Huur afdeling. Zoek niet verder want je hebt ons gevonden! En dat is ook goed nieuws voor jou want onze Silent Disco Koptelefoons hebben maar liefst 500 meter bereik, kraakhelder geluid en daarnaast zijn wij de GOEDKOOPSTE aanbieder van Nederland. Mocht je toch graag een Silent Disco set kopen, klik dan hier.

LOSSE VERHUUR

Wij steken het niet onder stoelen of banken, wij zijn de goedkoopste van NL!

1 TOT 50 KOPTELEFOONS = €3,50 per stuk.
50 TOT 100 KOPTEFOONS = €3,25 per stuk.
100 TOT 150 KOPTELEFOONS = €3,00 per stuk.
150 TOT 200 KOPTELEFOONS = €2,75 per stuk
200 OF MEER KOPTELEFOONS = €2,50 per stuk

PRIJS PER ZENDER/KANAAL = €20,00 per stuk.

ALLE GENOEMDE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF BTW, VERZENDING OF TRANSPORT.
AFHALEN IN TILBURG IS GRATIS.

ALL-IN PAKKETTEN

Geen zin of tijd om alles te regelen? Wij regelen het graag voor je. Natuurlijk alle benodigdheden voor je silent disco maar ook de DJ’s, leuke lampjes, DJ-GEAR en DJ Booth. Ohja, en we bouwen ook alles op!

HOLLANDSE HITS PAKKET

In dit pakket zit een avondvullende DJ (maximaal 5 uur), een live optreden van zanger Joey Martens, maximaal 75 koptelefoons, één zender, de kabels, discoverlichting, DJ Booth en DJ-GEAR.

ALL-IN PRIJS:
€850,- excl. BTW.  

TECHHOUSE PAKKET

Zijn jij en jouw gasten meer van de diepe bass lines, snoeiharde high hats en de pakkende vocals? Dan komt DJOR (& Friends) jullie maximaal 5 uur lang voorzien van de lekkere techhouse. Ook dit pakket wordt geleverd met maximaal 75 koptelefoons, één zender, de kabels, discoverlichting, DJ Booth en DJ-GEAR.

ALL-IN PRIJS:
€900,- excl. BTW

SILENT DISCO PARTY PAKKET

Zin in een echt afwisselend feestje? Boek dan het party pakket en je krijgt naast maximaal 75 koptelefoons, één zender, de kabels, discoverlichting, DJ Booth en DJ-GEAR ook nog een populaire party act voor 4 uur: HAK OP DE TAK .

ALL-IN PRIJS:
€950,- excl. BTW

TANDJE HARDER PAKKET

Voor de Defqon1 & Decibel liefhebber hebben we het “TANDJE HARDER” pakket. Van X-Qlusive Holland tot de hardste hardcore, u vraagt en zij draaien! En wie zijn “zij” dan precies? Niemand minder dan DJ Jantje, Dr. Rude en DAANI! Ook dit pakket wordt geleverd met maximaal 75 koptelefoons, één zender, de kabels, discoverlichting, DJ Booth en DJ-GEAR.

ALL-IN PRIJS:
€1350,- excl. BTW