SILENT DISCO HUREN

Silent Disco Huren? Zoek niet verder want je hebt ons gevonden! En dat is niet alleen goed nieuws voor ons, maar ook goed nieuws voor jou. Want onze Silent Disco Koptelefoons hebben maar liefst 500 meter bereik en kraakhelder geluid. Daarnaast zijn wij ook nog eens de GOEDKOOPSTE aanbieder van Nederland en beoordelen onze klanten ons met 5 uit 5 sterren. Bij ons betaal je slechts €2,49 incl. BTW (= €2,06 excl. BTW) voor de huur van je Silent Disco Koptelefoon.

Ben je van plan heel vaak gebruik te maken van een Silent Disco,
en wil je daarom liever een Silent Disco set kopen? Klik dan hier.

Silent Disco Huren

Wij zijn écht de goedkoopste!

Wij steken het niet onder stoelen of banken, en twijfelen er ook geen seconde aan. Wij zijn écht de allergoedkoopste Silent Disco aanbieder van Nederland. Onze koptelefoons zijn namelijk voor maar €2,49 incl. btw (= €2,06 excl. BTW) per stuk te huren! Daarnaast hebben we onze standaard zenders, én onze zenders op accu recent in prijs verlaagd. De gewone zenders huur je al voor €15,- per stuk, en voor de zenders op accu betaal je nog maar €22,50 per weekend.

We hebben overigens nog meer goed nieuws voor je. Bij ons betaal je namelijk per weekend, en niet per dag. Huur je de apparatuur op vrijdag, zaterdag of zondag? Dan kun je ze het hele weekend gebruiken! We proberen de spullen altijd een paar dagen vooraf te laten bezorgen, en je hoeft ze pas op maandag weer te retourneren.

Als je de koptelefoons een heel weekend wil gebruiken is het misschien wel verstandig om er een oplader bij te huren. De batterijen van de koptelefoons gaan zo’n 8 uur mee. Dat is voor één avondje ruim voldoende, maar voor drie avondjes vaak toch echt te krap. Geef dat dus zeker aan bij je aanvraag als je van plan bent om meerdere dagen Silent Disco te huren!

Ook voor het huren van Discolampen, Rookmachines en spiegelbollen met motor ben je bij ons aan het juiste adres. Deze kun je mee aanvragen in het aanvraagformulier. Vanuit ons hoofdkantoor in Drunen is er ook nog de mogelijkheid om statafels met of zonder rokken te huren. Vraag naar de mogelijkheden als je je aanvraag doet!

Laagste PrijsGarantie

Denk je dat je toch ergens anders goedkoper Silent Disco koptelefoons kunt huren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en laat ons de offerte zien! Als je ze inderdaad bij een andere aanbieder in Nederland goedkoper kunt huren, krijg je het verschil terug. Als klap op de vuurpijl doen wij er dan nog eens een extra korting van 10% bovenop!*

*UITGEZONDERD VAN ACTIES EN ALLEEN GELDIG OP VERTOON VAN EEN VOLLEDIGE OFFERTE. DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE GELDT ENKEL VOOR DE STUKPRIJS VAN KOPTELEFOONS EN DUS NIET VOOR RANDAPPARATUUR OF VOOR STAFFELS/LANGERE PERIODES. 
Silent Disco Huren
Silent Disco Huren

DE GOEDKOOPSTE PRIJZEN VAN NL,

BEKIJK HIER ONZE PRIJSLIJST:

SILENT DISCO KOPTELEFOON = €2,49 INCL. BTW
STANDAARD ZENDER (1 KANAAL + AUX/TULP KABEL) = €15,- INCL. BTW
ZENDER OP ACCU (1 KANAAL + AUX/BLUETOOTH) = €22,50 INCL. BTW
BIJ BESTELLINGEN IN NL TOT €100,- ZIJN DE VERZENDKOSTEN €15,-
BIJ BETSELLINGEN IN NL BOVEN DE €100,- ZIJN DE VERZENDKOSTEN GRATIS