SILENT DISCO KOPEN

Silent Disco Kopen is een goede optie als je op zoek bent naar Silent Disco apparatuur, en je van plan bent er heel vaak gebruik van te maken. Ook daarvoor ben je bij Silent Disco Koptelefoons.nl aan het juiste adres. Wij verkopen zowel nieuwe- als gebruikte koptelefoons, en bieden ook de mogelijkheid om de koptelefoons te voorzien van jouw eigen branding. Lees hieronder verder voor de verschillende mogelijkheden!

Ben je niet van plan een set aan te schaffen, maar wil je ze liever huren? Doe dan een aanvraag en ontvang een offerte voor het huren van Silent Disco apparatuur!

NIEUWE SILENT DISCO APPARATUUR KOPEN

Op zoek naar nieuwe, ongebruikte Silent Disco koptelefoons en zenders? Zoek dan niet verder! Bij Silent Disco Koptelefoons.nl vind je de apparatuur met de beste kwaliteit, altijd voor een scherpe prijs. Nieuwe koptelefoons zijn te bestellen vanaf 200 stuks, en hebben de mogelijkheid om voorzien te worden van jouw eigen logo. Voor deze nieuwe apparatuur dien je rekening te houden met  een productie- en levertijd van in totaal ongeveer twee maanden. Het is helaas niet mogelijk om hiervoor een vaste prijs te noemen omdat deze erg afhankelijk is van het aantal koptelefoons, of ze voorzien moeten worden van eigen branding, en wat de transportkosten gaan bedragen. Een aanvraag voor nieuwe koptelefoons kunnen wij meestal binnen enkele dagen voorzien van een offerte!

TWEEDEHANDS SILENT DISCO APPARATUUR KOPEN

Wil je op korte termijn Silent Disco koptelefoons kopen, en hoef je daar niet per se je eigen logo op te hebben? Dan bieden wij met onze gebruikte Silent Disco koptelefoons misschien een uitkomst! Onze gebruikte koptelefoons bevatten ons logo en zijn een aantal keer meegegaan in onze verhuur. Dit betekent niet dat ze oud en versleten zijn; in tegendeel! Deze koptelefoons zijn nog in uitstekende kwaliteit en gaan nog erg lang mee. Daarnaast kunnen wij onze tweedehands koptelefoons en zenders vaak al op een veel kortere termijn leveren dan de nieuwe koptelefoons.

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Ben je geïnteresseerd in het kopen van Silent Disco apparatuur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.