Silent Disco in de Buurt bij CV de Badpakken - Tilburg

SILENT DISCO
LEEUWARDEN

Silent Disco in Leeuwarden? We zijn van de partij! Want wat is het toch leuk hè.. zo’n Silent Disco feestje. Ook super voor de buren trouwens, van overlast geen sprake! Als je benieuwd bent naar alle voordelen van een Silent Disco feestje, klik dan even hier.

Wanneer je de voordelen al kent, blijf dan lekker hier. Want op deze pagina gaan we jou vertellen waar je aan moet denken bij het organiseren van een Silent Disco en leggen we de verschillende mogelijkheden uit. We hebben in ieder geval goed nieuws te melden want je hoeft vanaf nu niet meer verder te zoeken. Je bent namelijk op de website van de GOEDKOOPSTE aanbieder van Nederland en België terecht gekomen. Bij SilentDiscoKoptelefoons.nl huur je al een Silent Disco koptelefoon voor maar €2,95 incl. BTW per dag. Benieuwd hoe Silent Disco werkt? Kijk dan even op deze pagina!

INFORMATIE OVER DE STAD LEEUWARDEN

Leeuwarden, in het Fries ‘Ljouwert’, is een stad in het noorden van Nederland en is de hoofdstad van de provincie Friesland. Het is één van de oudste steden van Noord-Nederland. Ook is het onderdeel van de Friese elf steden. in 2020 telde de stad 93.485 inwoners.

De geschiedenis van de stad gaat al terug tot in de Romeinse tijd, toen woonden er al mensen op de plek waar nu de Oldehove staat, een grote scheve kerktoren in het centrum van Leeuwarden. Poseer even voor de gebruikelijke kijk-ik-zet-hem-recht-foto bij onze toren van Pisa. Staat hij eigenlijk wel scheef genoeg? Bekijk hem eens van de noordoost kant, dan slaan de claustrofobische duizelingen toe. Aan de achterkant leunt hij zo scheef dat het een wonder is dat hij nog staat. Voor een mislukt bouwproject doet de Oldehove het niet slecht. Hij is een boegbeeld van de stad, een uitkijkpunt over het oude centrum en een ontmoetingsplek voor cityhoppers. De Oldehove is gehuld geweest in lichtshows, werpt zijn koele schaduw over zomerse muziekfestivals waarbij hij niet oordeelt over muzieksmaak en wacht geduldig tot de volgende culturele uitspatting in zijn schoot landt.

Ook voor een dampende kop koffie, een snelle lunch, een verwarmende borrel of juist een uitgebreid diner ben je er op de juiste plaats. Kies een mooi plekje op één van de verwarmde terrassen of trek lekker naar binnen. Sfeervolle restaurants vind je in Leeuwarden overal. Met goedgehumeurd personeel en vrolijke gasten is de sfeer in Leeuwarden op z’n best.

Hoe moet je een Silent Disco organiseren?

Een Silent Disco is een uniek concept waarbij jouw feestende publiek met een eigen draadloze koptelefoon luistert naar de muziek. Je gebruikt dus geen speakers, waardoor je een hele hoop gezeur met de buren voorkomt. Daarnaast heeft het als grote voordeel dat je jouw gast/bezoeker de keuze kan bieden uit verschillende muziekgenres. De koptelefoons krijgen namelijk via een radionetwerk de muziek doorgestuurd. Dit betekent dus dat je oma naar een lekkere golden oldie kan luisteren en tegelijkertijd je vrienden staan te dansen op de lekkerste beats. Een Silent Disco is op de eerste plaats ontzettend leuk maar ook origineel en vernieuwend. Niet omdat het pas net bestaat (het bestaat al 20 jaar) maar het is in Nederland pas sinds 2018-2019 aan een opmars bezig.

En nu is het dus aan jou om jouw eerste Silent Disco in Arnhem te gaan organiseren. Voordat je een Silent Disco gaat organiseren moet je natuurlijk de nodige techniek in huis halen. Wanneer je kiest voor Silent Disco huren kun je direct van start. De Silent Disco werkt namelijk zeer simpel en bestaat uit slechts twee onderdelen: een headset en de zender. Je hebt verder dus geen technische kennis nodig om de Silent Disco aan te kunnen sluiten. Het enige wat je jezelf af moet vragen is of je een laptop, iPad of telefoon gaat gebruiken of dat je één of meerdere DJ’s gaat boeken. Het maximaal aantal kanalen is 3. Dit betekent dus bijvoorbeeld dat één DJ, één laptop en één iPad tegelijkertijd de muziek verzorgen. Jouw gasten kiezen uiteindelijk waar ze naar luisteren.

Niet alleen voor feestjes

De Silent Disco is niet alleen leuk als je een feestje geeft maar bijvoorbeeld ook tijdens een presentatie, theatervoorstelling of op een beurs. Of wanneer je toevallig een tourgids bent, gebruik ze dan voor je rondleiding.  Het mooiste aan een Silent Disco is dat je extra sfeer creëert (door de gekleurde lampjes), je origineel bent en je nooit iemand anders overlast bezorgd. En dat terwijl de ervaring (presentatie, feest of beurs) voor de mensen hetzelfde blijft. En dan horen we nu de tegenstanders…: “Ja, maar je kan niet eens meer gezellig praten met zo’n ding op.” Dan kunnen we die zorgen wegnemen omdat mensen zelf het volume handmatig kunnen regelen.

Silent Disco huren

Ga je minder dan 10 keer een Silent Disco organiseren? Dan ben je hier goed. Huur dan bij ons je koptelefoons en zenders voor jouw gelegenheid. Het is zelfs ook mogelijk om all-in pakketten te huren wat betekent dat je een heel pakket met bekende DJ, DJ Booth, koptelefoons, zender, DJ apparatuur en kabels ontvangt. We sluiten dat zelfs voor je aan!

Silent Disco kopen

Ben je voornemens om vaker een Silent Disco te organiseren? Dan kan kopen een aantrekkelijke optie zijn. Voor meer informatie klik dan hier.

Offerte aanvragen

Ben je overtuigd en wil je goedkope Silent Disco Koptelefoons huren? Vraag dan hier je offerte aan. Op voorhand kunnen we jou al garanderen dat je bij ons de beste, en daarmee goedkoopste, offerte krijgt. Want zoals je misschien al hebt kunnen lezen zijn wij echt de goedkoopste van Nederland. Bij ons betaal je slechts €2,95 incl. BTW per koptelefoon, ongeacht de aantallen. Daarnaast geldt deze prijs ook nog eens voor een heel weekend. En als kers op de taart bieden wij je ook nog eens de volgende garantie: mocht je bij een andere aanbieder goedkopere Silent Disco Koptelefoons kunnen huren, dan krijg je bij ons het verschil terug plus nog eens 10% extra korting!

Daarnaast krijg je bij ons op doordeweekse dagen altijd binnen 24 uur een offerte op maat. Heeft het meer haast? Dan kun je ons altijd bellen op 0416-855825.